De bedrijven van Nova Groep | Werken bij Nova Groep Ga naar hoofdinhoud

De bedrijven van Nova Groep

Nova Groep is een familiebedrijf dat bestaat uit een keten van intensief samenwerkende zusterbedrijven, die zich richten op debiteurenbeheer en incasso. Elk bedrijf afzonderlijk is gespecialiseerd in een bepaald deel van het credit management proces. Het betaald krijgen van uw factuur, dat staat bij Nova Groep voorop. Wij kunnen u ontzorgen, van facturatie tot aan beslaglegging.

Door middel van eigen ontwikkelde software in combinatie met menselijke expertise zorgen wij voor digitale en inNOVAtieve oplossingen met een Human Touch.

Elk bedrijf van Nova Groep is expert op haar vakgebied. Hieronder leest u waar elk bedrijf in is gespecialiseerd.

Logo van Nova Groep | Werken bij Nova Groep
Logo met subtitel Credit Care

Credit Care

Debiteurenbeheer

Credit Care is gespecialiseerd in debiteurenbeheer. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, verstuurt Credit Care facturen, herinneringen en aanmaningen aan debiteuren. Ook neemt Credit Care telefonisch contact op met debiteuren en worden zij op de hoogte gehouden over de voortgang van (openstaande) facturen.

nova-incasso-buitengerechtelijke-incasso2

Nova Incasso

Buitengerechtelijke incasso

Nova Incasso is een incassobureau gespecialiseerd in het incasseren van openstaande bedragen op particulieren en bedrijven. Wij vinden dat een ondernemer geen kosten hoort te maken voor het betaald krijgen van zijn of haar facturen. Daarom is het uitbesteden van een vordering voor de opdrachtgever kosteloos.

nova-legal-logo2

Nova Legal

Gerechtelijke incasso & Deurwaardersdiensten

Worden de facturen buitengerechtelijk niet betaald? Nova Legal is een expert op het gebied van het gerechtelijk incasseren van openstaande facturen. De juristen van Nova Legal hebben jarenlange ervaring op het gebied van het in rechte incasseren van openstaande facturen. Zij weten als geen ander welke aanpak werkt. Ook op het gebied van het verbintenissenrecht, arbeidsrecht en huurrecht zijn zij graag uw juridisch partner.

Nova-Technology-Logo

Nova Technology

Software ontwikkeling

De developers van Nova Technology zorgen voor optimaal werkende software voor de bedrijven van Nova Groep, zodat wij opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Back To Top