Maatschappelijk verantwoord ondernemen | Werken bij Nova Groep Ga naar hoofdinhoud

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Nova Groep zijn we ons ervan bewust dat we deel uitmaken van een grotere maatschappij waarin we verantwoordelijkheden hebben. Op verschillende manieren probeert Nova Groep nu en in de toekomst iets terug te doen, voor zowel het milieu als de maatschappij. Hieronder staan enkele voorbeelden van hoe wij op dit moment bezig zijn met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Duurzaamheid

Onze medewerkers worden gestimuleerd om duurzame vervoersmiddelen te kiezen. Zo stimuleren wij het gebruik van elektrische en hybride auto’s, pakken als het kan de fiets en onze medewerkers reizen vaak samen of met het openbaar vervoer.

Goede doelen & initiatieven

Naast dat wij het milieu belangrijk vinden, zetten wij ons in voor goede doelen en andere initiatieven.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij deel uitmaken van een gemeenschap buiten onze organisatie. Niet alleen nationaal maar ook internationaal steunen we enkele goede doelen en initiatieven.

Zo hebben wij o.a. waterputten laten aanleggen in Oeganda. En steunen wij goede doelen zoals Dance4Life.

Sport & omgeving

Ook vinden wij onze naaste omgeving belangrijk. Dit combineren wij o.a. met onze interesse voor sport. Bij Nova Groep vinden wij gezondheid belangrijk. Daarom stimuleren wij onze medewerkers bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl en bieden wij hun een abonnement aan voor de sportschool.

Daarnaast zijn wij sponsor van een tal van verenigingen. Zowel in Groningen als in Amsterdam sponsoren wij lokale sportverenigingen.

Back To Top
Zoeken