Lees hier wie Nova Groep is | Werken bij Nova Groep Ga naar hoofdinhoud

Over Nova Groep

Nova Groep is een familiebedrijf dat bestaat uit een keten van intensief samenwerkende zusterbedrijven, die zich richten op debiteurenbeheer en incasso. Elk bedrijf afzonderlijk is gespecialiseerd in een bepaald deel van het credit management proces. Het betaald krijgen van uw factuur, dat staat bij Nova Groep voorop. Wij kunnen u ontzorgen, van facturatie tot aan beslaglegging.

Door middel van eigen ontwikkelde software in combinatie met menselijke expertise zorgen wij voor digitale en inNOVAtieve oplossingen met een Human Touch.

Wie is Nova Groep | Over Nova Groep | Werken bij Nova Groep
Werken bij Nova Groep | Wie is Nova Groep | Over Nova Groep

Waar zorgen wij voor?

Met Nova Groep worden facturen betaald en disputen sneller afgehandeld.

Bij Nova Groep ontzorgen wij van A tot Z met het innen -en indien nodig incasseren- van openstaande facturen. Van debiteurenbeheer tot het leggen van beslag, wij ondernemen de juiste stappen om ervoor te zorgen dat facturen zo snel mogelijk worden betaald.

Het traject van A tot Z

Onze dienstverlening begint bij debiteurenbeheer. Wij dragen zorg voor uw debiteurenbeheer en starten met uw goedkeuring een incassotraject indien tijdige betaling uitblijft.

Wanneer het incassotraject teneinde loopt zonder het gewenste resultaat, starten wij desgewenst een gerechtelijke procedure, om de betaling van de openstaande facturen in rechte af te dwingen.

Als een toewijzend vonnis is ontvangen en de betaling blijft nog steeds uit, dan kan er beslag gelegd worden, om op die manier de vordering alsnog voldaan te krijgen.

Het traject kan van A tot Z worden doorlopen, maar dit hoeft niet. Er kan ook gebruik gemaakt van de dienstverlening van één van de bedrijven. Bijvoorbeeld het buitengerechtelijk incasseren van openstaande facturen door Nova Incasso.

Bekijk onze vacatures

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Nova Groep zijn we ons ervan bewust dat we deel uitmaken van een grotere maatschappij waarin we verantwoordelijkheden hebben. Op verschillende manieren probeert Nova Groep nu en in de toekomst iets terug te doen, voor zowel het milieu als de maatschappij

Lees meer

Awards van de verschillende bedrijven

Dat de werkwijze van Nova Groep werkt, blijkt ook uit de prijzen en nominaties die we de afgelopen jaren hebben ontvangen.

Winnaar Gouden Gazelle

FD Gazellen Awards 2020

Winnaar Zilveren Gazelle

FD Gazellen Awards 2019

Winnaar FD Gazelle

FD Gazellen Awards 2019

Winnaar FD Gazelle

FD Gazellen Awards 2018

Winnaar Gouden Gazelle

FD Gazellen Awards 2017

Deloitte Technology Fast 50 2020

Deloitte Technology Fast 50 2020

Sectorwinnaar Fintech

Deloitte Technology Fast 50 2019

Deloitte Technology Fast 50

Deloitte Technology Fast 50 2019

Deloitte Technology Fast 50

Deloitte Technology Fast 50 2018

Winnaar FD Gazelle

FD Gazellen Awards 2017

Onze bedrijven

credit-care-logo3
nova-incasso-buitengerechtelijke-incasso2
nova-legal-logo2
Nova-Technology-Logo

Onze medewerkers aan het woord

Back To Top
Zoeken