Testimonial | Marketing Communicatie | Werken bij Nova Groep
skip to Main Content

Mijn naam is Evelyn en ik ben werkzaam als marketing communicatie medewerker voor de bedrijven van Nova Groep. Dit betekent dat ik mij voor alle bedrijven van Nova Groep bezighoud met onder andere het beheren van de verschillende social media kanalen, het schrijven en opmaken van nieuwsbrieven en het onderhouden van de websites.

Omdat ik voor alle bedrijven van Nova Groep werk is mijn werk heel divers. Er is geen dag gelijk en dat vind ik ook het leuke aan mijn werk. Zo kan ik het ene moment bezig zijn met het optimaliseren van onze website(s) en ben ik het andere moment bezig met fotografie en het schrijven van blogs. Daarnaast krijg ik af en toe ad hoc opdrachten, wat ik erg gaaf vind. 

De bedrijven van Nova Groep kenmerken zich voor mij door een prettige en ongedwongen sfeer, waarbij ik ruimte krijg om initiatief te nemen en mijn creativiteit verder te ontwikkelen. Ook kan ik mezelf verder ontwikkelen door het volgen van cursussen.

De diversiteit in mijn werkzaamheden en de ruimte om mijzelf te blijven ontwikkelen, zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

Bekijk alle testimonials
Back To Top