Sales Consultant Nova Groep | Testimonial | Werken bij Nova Groep
skip to Main Content

Mijn naam is Kimberly Jane Postma. Sinds augustus van dit jaar ben ik werkzaam als Sales consultant voor de bedrijven van Nova Groep. Ik heb het tot dusver ontzettend naar mijn zin! De werkzaamheden zijn gevarieerd, dat is voor mij één van de dingen waardoor ik het werk zo leuk vind. 

Dagelijks ben ik bezig met schriftelijke-, telefonische- en social-media acquisitie. Ik ben continu in contact met potentiële klanten en kijk waar ik ze kan ondersteunen als het gaat om het credit management proces. Wat mij een voldaan gevoel geeft is dat ik klanten écht kan helpen met al hun vragen en/of problemen als het gaat om debiteurenbeheer en (gerechtelijke) incasso. Door middel van leuke bonussen stimuleer je jezelf om mooie deals te maken.

Binnen ons salesteam heerst een gezellige, maar professionele sfeer. We ondersteunen elkaar waar nodig en leren veel van elkaar. Elke dag weer leer ik veel nieuwe dingen die mijn kennis verbreden op het gebied van het credit management proces, maar ook als het aankomt op sociale vaardigheden. Nova Groep is een inNOVAvatieve organisatie en ik vind het ook erg leuk om hier deel van uit te mogen maken!

Bekijk alle testimonials
Back To Top