Sales Consultant Nova Groep | Testimonial | Werken bij Nova Groep
skip to Main Content

Mijn naam is Simone Rousseau, sales consultant bij Nova Groep. Ik ben in augustus begonnen met mijn werkzaamheden bij deze dynamische en inNOVAtieve organisatie. Als sales consultant bij Nova Groep is geen dag hetzelfde, je bent veel aan het bellen en dit kunnen hele serieuze, leuke en vaak ook grappige gesprekken zijn. Daarnaast maak je ook snel een (persoonlijke) ontwikkeling door binnen de organisatie. Je krijg veel ruimte om je eigen ideeën en/of opmerkingen aan te geven in ons salesteam. Hier wordt echt naar geluisterd en vaak ook iets mee gedaan. Ons salesteam bestaat uit een jong en proactief team waar hard gewerkt wordt, maar waar een fijne sfeer net zo belangrijk is. We werken samen in een nu nog klein en hecht team maar zijn momenteel bezig om het sales team verder uit te breiden. 

Je hebt als sales consultant veel contact met allerlei bedrijven, dit maakt het werk divers. De uitdaging is om snel te schakelen en precies aan te voelen welke ‘tone of voice’ je moet aannemen bij degene die je aan de andere kant van de lijn krijgt. Daarnaast is het werk afwisselend, je bent naast telefonische acquisitie ook bezig met schriftelijke aqcuisitie, het bijhouden van administratie, leads genereren en afspraken op locatie.

Nova Groep bestaat uit verschillende zusterbedrijven met ieder een andere functie binnen het credit management proces. Van debiteurenbeheer tot beslaglegging, Nova Groep zorgt ervoor dat facturen betaald worden. Nova Groep biedt een totaaloplossing voor bedrijven die (veel) te maken krijgen met debiteuren die weigeren te betalen. Het is fijn om bedrijven te overtuigen en te informeren over onze diensten omdat wij een goeie service bieden en een hoog slagingspercentage hebben! Dit zorgt ervoor dat je met plezier en trots de klanten te woord kan staan. 

Back To Top