Sales Consultant Nova Groep | Testimonial | Werken bij Nova Groep
skip to Main Content

Mijn naam is Thomas Wortel en ik ben werkzaam als Sales Consultant bij Nova Groep. Bij Nova Groep krijg je de vrijheid om écht uit te zoeken en te ontdekken wat je kwaliteiten zijn en wat je kan bereiken. Ik kan iedereen aanraden om bij ons te komen werken. Je leert veel mensen kennen en bouwt snel een groot netwerk op. Naast je inhoudelijke professionele groei is er veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en werk je op een toplocatie aan het gezellige Leidseplein in Amsterdam. 

Het leuke aan mijn functie is de spanning, je bent continue op zoek naar deals en in contact met (potentiële) klanten. Lukt het deze periode om de gestelde targets te halen? Als het lukt om de deal binnen te halen dan voelt dat super en zijn er ook nog eens aantrekkelijke bonussen te verdienen.

In een paar maanden tijd helpt Nova Groep je te ontwikkelen tot een absolute specialist binnen een specifiek vakgebied. Daarnaast ontwikkel je je bij ons ook tot een professional en werk je binnen een gezellig team. Je bent continu bezig met het matchen van vraag en aanbod. Nova Groep is uniek, omdat wij als een van de weinige partijen, ondernemers en bedrijven kunnen ontzorgen bij het gehele credit management proces, dus van facturatie tot aan beslaglegging. Als sales consultant vorm je hierin een hele belangrijke schakel en ben je verantwoordelijk voor het interesseren en binnenhalen van nieuwe klanten.

Goede prestaties worden beloond door middel van een aantrekkelijk bonus systeem. Je bepaalt dus voor een groot gedeelte zelf hoeveel je verdient. Kortom; op zoek naar een nieuwe uitdaging? Grijp dan snel je kans!

Bekijk alle testimonials
Back To Top