Nova Legal – Werken bij Nova Groep Skip to content

Werken bij Nova Legal

Nova Legal is een dynamisch, professioneel en ambitieus juristenkantoor. We staan cliënten bij met juridisch advies en ondersteunen in gerechtelijke procedures. We houden ons voornamelijk bezig met het gerechtelijk incasseren van openstaande vorderingen. Daarnaast zijn wij actief op het gebied van het verbintenissenrecht, arbeidsrecht en het huurrecht. We hechten waarde aan een zo efficiënt mogelijk proces, waarbij wij het contact met onze cliënten hoog in het vaandel hebben staan. Wij spannen ons altijd in tot het uiterste voor het beste resultaat en onderscheiden ons door onze praktische en proactieve aanpak.

Werken bij Nova Legal

Werken als Jurist bij Nova Legal

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: cliënten adviseren, (proces)stukken opstellen, zelfstandig gerechtelijke procedures bij de kantonrechter voeren, contact met cliënten, (gemachtigde van) wederpartijen en derden, je collega’s ondersteunen en fungeren als sparringpartner &blogs & (nieuws)artikelen schrijven.

Kom jij ons team versterken?

Bij Nova Legal houden we van aanpakken. Binnen het team heerst een professionele maar leuke werksfeer en helpen we elkaar waar nodig. Kortom: voor een uitdagende en afwisselende baan ben je bij Nova Legal aan het juiste adres!

Werken bij Nova Legal

Wellicht spreken deze vacatures jou aan!

Medior Jurist

Groningen, Nederland

Medior Jurist

Amsterdam, Nederland

Financieel Administratief Medewerker

Groningen, Nederland

Back To Top