Nova Groep – Werken bij Nova Groep Skip to content

Werken bij Nova Groep

Bij Nova Groep ontzorgen wij onze klanten van A tot Z met het innen -en indien nodig (gerechtelijk) incasseren- van openstaande facturen. Van debiteurenbeheer tot het leggen van beslag, wij ondernemen de juiste stappen om ervoor te zorgen dat hun facturen zo snel mogelijk worden betaald.

Over Nova Groep

Kort over ons

Elk bedrijf afzonderlijk is gespecialiseerd in een bepaald deel van het credit management proces. Het betaald krijgen van een factuur, dat staat bij Nova Groep voorop. Wij kunnen onze klanten ontzorgen, van facturatie tot aan beslaglegging.

Door middel van eigen ontwikkelde software in combinatie met menselijke expertise zorgen wij voor digitale en inNOVAtieve oplossingen met een Human Touch.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Op verschillende manieren probeert Nova Groep nu en in de toekomst iets terug te doen, voor zowel het milieu als de maatschappij.

Initiatieven van Nova Groep
Werken bij Nova Groep

Kom jij ons team versterken?

Wij als team van gedreven professionals houden ervan om ons werk tot een succes te maken. We zijn ambitieus en hechten waarde aan plezier in het werk, maar ook daarbuiten als collega’s onderling. 

Back To Top