Verhalen – Werken bij Nova Groep Skip to content

Verhalen van onze mensen

Onze medewerkers zijn de kracht van Nova Groep. Benieuwd hoe zij het vinden om bij ons te werken? Lees hier de ervaringen.

Werken bij Nova Groep

Tessa | Jurist Nova Legal

”De variatie en dynamiek van de werkzaamheden binnen Nova Legal zorgen voor veel werkplezier. De dagen vliegen dan ook voorbij. Daarbij vergroot het leuke en jonge team het werkplezier natuurlijk ook enorm! De sfeer binnen de organisatie is heel prettig.”

Vera | Incassomedewerker Nova Incasso

”Er worden voor de medewerkers van Nova Groep regelmatig leuke activiteiten en uitjes georganiseerd. Dit maakt het dan ook leuk om hier te werken. Verder draag ik graag mijn steentje bij aan de groei van Nova Incasso. Het wordt gewaardeerd als je hierin proactief mee probeert te denken.”

Werken bij Nova Groep
Werken bij Nova Groep

Délana | Allround Marketing & Communicatie Nova Groep

”Ik ben erg blij dat ik bij Nova Groep terecht ben gekomen, omdat ik heel veel mooie kansen krijg waar ik veel van leer en groei. Zo krijg ik bijvoorbeeld veel vrijheid in het bedenken van content en ideeën voor social media, ontwerp ik fysiek materiaal voor speciale dagen en ga ik zo nu en dan mee naar events om beeldmateriaal te schieten. Voor mij is dus geen dag hetzelfde!”

Rianne | Jurist Nova Legal

”Door de grote diversiteit in zaken, cliënten en hun wederpartijen is mijn werk heel afwisselend. Ik houd mij voornamelijk bezig met procederen bij de kantonrechter, in zaken op het gebied van het verbintenissenrecht, arbeidsrecht en huurrecht. Daarnaast adviseer ik cliënten regelmatig over juridische vraagstukken, of over de vraag of een gerechtelijke procedure zinvol is.”

Werken bij Nova Groep
Working at Nova Technology

Gerhard | Developer Nova Technology

”Als developer binnen Nova Technology houd ik mij bezig met diverse projecten. Zo ben ik op dit moment bezig met het overzetten van één van de applicaties naar GraphQL en Angular. Dit is een modern systeem, waarmee wij ervoor zorgen dat onze applicatie optimaal werkt.”

Iris | Juridisch medewerker Nova Legal

”Als juridisch medewerker voer ik secretariële taken uit, zoals het aannemen van de telefoon en het verwerken van de post. Daarnaast ondersteun ik de juristen in hun werk, door ervoor te zorgen dat dossiers op orde zijn en concepten op te stellen.”

Werken bij Nova Groep
Werken bij Nova Groep

Ben jij klaar voor een stap in jouw carrière

Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op voor een kopje koffie.

Back To Top