Medewerkers – Werken bij Nova Groep Skip to content

Mijn naam is Tessa en sinds april 2021 ben ik werkzaam als jurist bij Nova Legal. Het leuke aan het werk is dat geen dag hetzelfde is. Je weet nooit exact wat je de volgende werkdag te wachten staat. Verder is het werk erg divers. Ik houd mij veel bezig met gerechtelijke incasso, maar ook het huurrecht, arbeidsrecht en verbintenissenrecht komen vaak aan bod.

De variatie en dynamiek van de werkzaamheden binnen Nova Legal zorgen voor veel werkplezier. De dagen vliegen dan ook voorbij. Daarbij vergroot het leuke en jonge team het werkplezier natuurlijk ook enorm! De sfeer binnen de organisatie is heel prettig. Hard werken staat voorop, maar daarnaast is er ook vaak genoeg tijd voor gezellige etentjes, borrels en praatjes met collega’s.

Bekijk alle testimonials

Mijn naam is Rianne en ik ben inmiddels al geruime tijd werkzaam als jurist bij Nova Legal. Cliché maar waar: als jurist is geen dag hier hetzelfde! Door de grote diversiteit in zaken, cliënten en hun wederpartijen is mijn werk heel afwisselend. Ik houd mij voornamelijk bezig met procederen bij de kantonrechter, in zaken op het gebied van het verbintenissenrecht, arbeidsrecht en huurrecht. Daarnaast adviseer ik cliënten regelmatig over juridische vraagstukken, of over de vraag of een gerechtelijke procedure zinvol is. In een procedure gaat veel schriftelijk, maar toch reis ik ook regelmatig met cliënten af naar de rechtbank, om ze bij te staan tijdens een fysieke zitting. Wanneer zaken van cliënten niet door mijzelf kunnen worden behandeld, omdat bijstand van advocaat verplicht is, stel ik hiervoor de stukken op. Om de online zicht- en vindbaarheid van ons kantoor te verbeteren, schrijf ik regelmatig blogs over actuele onderwerpen, of onderwerpen waarin wij gespecialiseerd zijn en waarover wij onze (toekomstige) cliënten graag meer vertellen. Naast dat de afwisseling mijn baan leuk maakt, zijn veel zaken juridisch inhoudelijk uitdagend en kan ik hier goed mijn ei in kwijt. Verder is het leuk om het contact te onderhouden met zowel cliënten als wederpartijen en andere derden. Wanneer een cliënt blij is met het resultaat ben ik dat ook en ik zet graag dat extra stapje harder voor het beste resultaat.

Bij Nova Legal houden we van aanpakken. Binnen het team heerst een professionele maar leuke werksfeer en helpen we elkaar waar nodig. Kortom: voor een uitdagende en afwisselende baan als jurist ben je bij Nova Legal aan het juiste adres!

Bekijk alle testimonials

Mijn naam is Vera en ik ben werkzaam als incassomedewerkster bij Nova Incasso. Het leuke aan het werken bij Nova Incasso vind ik de variatie op een gemiddelde werkdag. Iedere dag spreek je nieuwe mensen en kom je voor nieuwe uitdagingen te staan. De belangrijkste taak als incassomedewerker is natuurlijk; incasseren. Daarnaast voer ik verschillende werkzaamheden uit, zodat het een uitdagende functie is. Ik vind het leuk om zowel telefonisch als schriftelijk contact te hebben met debiteuren over de vordering(en) van onze opdrachtgevers en concrete betaalafspraken te maken. Ook vind ik het uitdagend om eventueel verweer van de debiteur te weerleggen en te zorgen dat de betaling alsnog binnenkomt. De werkdag is voor mij dan ook geslaagd als ik de vordering(en) voor onze opdrachtgevers heb geïncasseerd.

Er worden voor de medewerkers van Nova Groep regelmatig leuke activiteiten en uitjes georganiseerd. Dit maakt het dan ook leuk om hier te werken. Verder draag ik graag mijn steentje bij aan de groei van Nova Incasso. Het wordt gewaardeerd als je hierin proactief mee probeert te denken. Daar is genoeg ruimte voor en ik vind ik het dan ook leuk om hier deel vanuit te mogen maken! 

Bekijk alle testimonials

Mijn naam is Gerhard en ik ben al een aantal jaar werkzaam als developer bij Nova Technology (eerder AVON Apps). Nova Technology ontwikkelt onder andere op maat gemaakte software voor de bedrijven van Nova Groep. Met de door ons ontwikkelde software kunnen de bedrijven van Nova Groep zich onderscheiden van de concurrentie. Onze software faciliteert een betere ervaring voor zowel onze medewerkers als de klant.

Als developer binnen Nova Technology houd ik mij bezig met diverse projecten. Zo ben ik op dit moment bezig met het overzetten van één van de applicaties naar GraphQL en Angular. Dit is een modern systeem, waarmee wij ervoor zorgen dat onze applicatie optimaal werkt.

Binnen mijn werk wordt mij veel vrijheid geboden om zelf na te denken over de invulling van de applicaties. Je hebt als developer veel invloed op de beslissingen die gerelateerd zijn aan de software, mede door de korte lijnen op de werkvloer.

Daarnaast werk ik zowel aan de front-end als back-end van een applicatie, hierdoor ervaar ik veel afwisseling in mijn werkzaamheden.

Bij Nova Technology heerst een professionele werksfeer met een hands-on mentaliteit voor het behalen van het beste resultaat. Kwalitatief goede software voor een optimaal credit management proces staat bij ons voorop. Door de korte lijntjes op de afdeling is het gemakkelijk om met elkaar te overleggen en te zorgen dat we doelgericht werken.

Wat het werken voor Nova Groep voor mij zo leuk maakt is dat je daadwerkelijk ziet hoe de door jou ontwikkelde software in de praktijk wordt gebruikt en hoe jouw werk een positieve impact heeft. Alle bedrijven binnen Nova Groep maken namelijk gebruik van onze software.

Bekijk alle testimonials

Mijn naam is Iris, 28 jaar en eind 2019 ben ik bij Nova Legal gestart als juridisch medewerker. In het begin heb ik erg veel geleerd over de procedures en de gang van zaken in de praktijk, iets dat ik tijdens de studie Rechtsgeleerdheid enorm gemist heb. Als juridisch medewerker voer ik secretariële taken uit, zoals het aannemen van de telefoon en het verwerken van de post. Daarnaast ondersteun ik de juristen in hun werk, door ervoor te zorgen dat dossiers op orde zijn en concepten op te stellen. Ook monitor ik betalingsregelingen, bestudeer ik wetsvoorstellen en jurisprudentie en zoek ik juridische vraagstukken uit. Tot slot ben ik eerste aanspreekpunt voor onze cliënten en help ik hen zo goed mogelijk met de vragen die zij hebben.

Nova Legal is een professioneel juristenkantoor dat denkt in mogelijkheden en graag net dat stapje extra zet voor hun cliënten. Er worden zeer diverse zaken behandeld en er valt tijdens het werk ook enorm veel te leren. Bij Nova Legal past dan ook iemand die ambitieus is en van aanpakken houdt. Jouw inzet zorgt ervoor dat cliënten uiteindelijk goed geholpen worden. Door je werkzaamheden goed uit te voeren, kun je ervoor zorgen dat je steeds meer bevoegdheden krijgt. 

Bij Nova Legal hangt een professionele werksfeer, maar is er ook tijd voor een grapje. Zo lunchen we gezamenlijk en hebben we – wanneer dat mogelijk is – geregeld een gezellige borrel. Ook word je af en toe verrast met iets lekkers of een andere blijk van waardering! 

De combinatie van al het bovenstaande maakt dat ik tot nu toe een leuke tijd heb bij Nova Legal. Graag blijf ik hier nog lang werken en groei ik nog verder door! 

Bekijk alle testimonials

Mijn naam is Esmee en ik ben mijn werkzaamheden begonnen bij Nova Incasso. Nadat ik een aantal maanden voor Nova Incasso had gewerkt, ben ik gevraagd om voor Credit Care te komen werken vanwege een nieuwe grote opdrachtgever. Inmiddels ben ik ruim twee jaar werkzaam voor voornamelijk Credit Care. Door de combinatie van deze twee bedrijven weet ik van het opmaken van facturen tot het buitengerechtelijk incasseren wat er van mij wordt verwacht en word ik blij als opdrachtgevers tevreden zijn.

Het werken bij Credit Care spreekt mij aan vanwege de combinatie software en menselijke aanpak. De hele dag door zorg ik ervoor dat onze klanten een strak debiteurenbeheer hebben. Omdat sommige opdrachtgevers gebruik maken van debiteurenbeheerders op locatie, werk ik één dagdeel in de week op locatie. Hierdoor krijg je écht mee wat er speelt in de organisatie, kan je snel schakelen met de opdrachtgever en weet je waar de behoeftes van de opdrachtgever liggen. Dit maakt mijn werkzaamheden extra leuk.

Mijn dag is geslaagd als opdrachtgevers tevreden zijn en er resultaten worden behaald. Het is deze combinatie die voor mij maakt dat ik aan het einde van een werkdag tevreden huiswaarts keer.

Bekijk alle testimonials

Back To Top