“Nova Incasso heeft mij het vertrouwen gegeven om binnen de organisatie af te studeren.” – Werken bij Nova Groep Skip to content

Mijn naam is Kristina en ik ben 20 jaar oud. In het kader van mijn opleiding HBO-Rechten moest ik stage lopen. Via de Hanze Hogeschool kwam ik bij Nova Incasso terecht. Dit is een incassobureau dat gespecialiseerd is in het incasseren van (lastig inbare) vorderingen op zowel bedrijven als particulieren. Hier heb ik de theorie die ik in de afgelopen jaren heb geleerd in de praktijk gebracht.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het voeren van telefoongesprekken, contact opnemen en onderhouden met debiteuren, opdrachtgevers en het bijhouden van de verschillende dossiers. Het leuke aan de stage vind ik de vrijheid die je kunt krijgen als je je werkzaamheden goed uitvoert. Daarnaast heb ik leuke collega’s die mij feedback geven en mij helpen groeien in het zakelijke werkveld.

Wat mij aanspreekt is de visie van Nova Incasso. Er wordt gewerkt met het No Pay principe. Dit betekent dat een opdrachtgever geen kosten maakt voor het uit handen geven van zijn of haar vordering. Wordt de vordering volledig geïncasseerd, dan ontvangt de opdrachtgever 100% van de hoofdsom. Ik word blij van tevreden opdrachtgevers, van het incasseren van de vordering en het weerleggen van (juridisch) verweer.

Nova Incasso heeft mij het vertrouwen gegeven om binnen de organisatie af te studeren. Omdat ik het naar mijn zin had binnen de organisatie en ik een interessant vraagstuk verder mocht uitwerken, maak ik hier graag gebruik van!

Bekijk alle testimonials
Back To Top