Nova Incasso plaatst zich in EMEA Deloitte Technology Fast 500 – Werken bij Nova Groep Skip to content

Nova Incasso plaatst zich in EMEA Deloitte Technology Fast 500


Wederom weet Nova Incasso een plaats te bemachtigen in een ranglijst. Dit jaar is Nova Incasso 209de van Europa, het Midden-Oosten en Afrika geworden in de Deloitte Technology Fast 500 ranglijst.

Wanneer word je opgenomen in de top 500

Deloitte Technology Fast-ranglijst is een programma dat snel groeiende bedrijven van de afgelopen jaren in Europa, het Midden-Oosten en Afrika in de gaten houdt. Het wordt gesteund door de Deloitte Technology Fast 50 waar Nova Incasso onder andere het afgelopen jaar in werd opgenomen. Op 10 oktober 2019 werden wij benoemd tot sectorwinnaar in de categorie Fintech in de Deloitte Technology Fast 50 van Nederland.

Wie is Nova Incasso

Nova Incasso is een incassobureau die gespecialiseerd is in het incasseren van openstaande vorderingen voor zowel particulieren als bedrijven. Wat ons zo uniek maakt is dat wij het No Pay-principe hanteren. Het No Pay-Principe houdt in dat een opdrachtgever geen kosten maakt voor het uit handen geven van een vordering in de buitengerechtelijke fase.

Onze technologie

Daarnaast werkt Nova Incasso met zelf ontwikkelde incasso-software. Deze software zorgt er onder andere voor dat opdrachtgevers en debiteuren altijd op de hoogte zijn van het dossier, waardoor ze weten waar ze aan toe zijn. Bovendien is de software gemakkelijk te koppelen aan andere systemen en er wordt gebruik gemaakt van de laatste technologische ontwikkelingen.

Wat is onze sleutel tot succes

Door de verschillende technologische als menselijke handelingen zorgt Nova Incasso ervoor dat meer dan 94% van de vorderingen alsnog worden betaald.

Dat onze unieke aanpak werkt blijft niet onopgemerkt. Met een hoog slagingspercentage van 94% en diverse prijzen die wij al in ontvangst hebben mogen nemen. Zo wonnen wij onder andere meerdere FD Gazelle awards en stonden wij in meerdere Deloitte ranglijsten.

Groeien naar de toekomst

Een organisatie als Nova Incasso is nooit klaar met zichzelf te ontwikkelen en zal altijd meegaan met de laatste ontwikkelingen. “Groei is een mooi compliment voor onze organisatie, het laat zien hoe bedrijven onze dienstverleningen zien.”, aldus mede-eigenaar Pascuál AB.

Back To Top