Nova Incasso wint Gouden Gazelle award en is tweede van Nederland – Werken bij Nova Groep Skip to content
Nova Incasso wint Gouden Gazelle en is tweede snelstgroeiende bedrijf van Nederland

Nova Incasso wint Gouden Gazelle award en is tweede van Nederland

Op 19 november 2020 maakte het Financieele Dagblad de winnaars van de FD Gazelle bekend. Ook dit jaar mochten wij een Gazelle award aan onze lijst toevoegen en niet zomaar één. Nova Incasso won de Gouden Gazelle van Noord-Nederland en is het tweede snelst groeiende bedrijf van Nederland. Samen met onder andere Finance Club, Epic-Auctions, Quality Heating en Solar Concept vormt Nova Incasso de top vijf snelst groeiende Nederlandse bedrijven van 2020.

FD Gazellen Awards

Het winnen van deze Gazelle is een bijzondere prestatie. Elk jaar worden de FD Gazellen uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om in aanmerking te komen voor een nominatie moet er aan een aantal criteria worden voldaan. Er moet in de afgelopen drie jaar minstens een omzetgroei van 20% zijn behaald.

Digitale uitreiking

Afgelopen jaren hebben wij de bijeenkomst fysiek in het theater mogen bijwonen, maar dit jaar werden de gekozen winnaars door presentatoren John van Schagen en Hella Hueck online bekend gemaakt.
De winnaars zijn door de vakkundige jury van dit jaar: Heleen Dura-van Oord (oprichter van DQ&A Media Group en partner bij twee investeringsmaatschappijen), Kees de Jong (serieondernemer en initiatiefnemer van NLGroeit) en Marcel Broersma (investeerder en oprichter van ‘bedrijvendokter’ Peak Value) gekozen.

Wat maakt Nova Incasso zo uniek?

Nova Incasso onderscheidt zich door het door haar ontwikkelde No Pay principe. Daarmee krijgen opdrachtgevers van Nova Incasso 100% van hun hoofdsom als de vordering volledig is voldaan. De bijkomende kosten die worden gemaakt worden in rekening gebracht bij de debiteur. Wij vinden dat opdrachtgevers geen kosten horen te maken voor het betaald krijgen van hun openstaande facturen.

Daarnaast werkt Nova Incasso met zelf ontwikkelde software. Deze software is zo ontwikkeld dat het gemakkelijk te koppelen is met de verschillende boekhoudpakketten van opdrachtgevers, waardoor opdrachtgevers makkelijk aan te sluiten zijn als klant van Nova Incasso.

Tot slot ontvangen opdrachtgevers een inlog voor het online portaal, zodat zij 24/7 de status van hun dossier kunnen inzien. Daarmee hebben zij het inzicht in het door Nova Incasso verrichtte werk in hun dossier.

Vier jaar op rij een FD Gazelle

Dat de werkwijze van Nova Incasso werkt, blijft niet onopgemerkt. Wij mochten daarom voor de vierde keer op rij een Gazelle in ontvangst nemen, wederom een Gouden! En daar zijn we trots op! De afgelopen jaren hebben wij twee keer goud en één keer zilver ontvangen.

Ambities

Ook na het in ontvangst nemen van deze Gouden Gazelle gaat Nova Incasso door. Het is haar ambitie om haar dienstverlening en product te blijven ontwikkelen, zodat het vertrouwen van opdrachtgevers blijft groeien en ook in 2021 weer genomineerd worden voor de FD Gazellen

Back To Top