Nova Incasso 21ste in Deloitte Technology Fast 50 2020 – Werken bij Nova Groep Skip to content
Nova Incasso 21ste in Deloitte Technology Fast 50 2020

Nova Incasso 21ste in Deloitte Technology Fast 50 2020

Nova Incasso bemachtigt 21ste plaats in Deloitte Technology Fast 50 2020. De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing waar Nova Incasso net zoals voorgaande jaren, ook dit jaar voor is genomineerd.

Wat is Deloitte Technology Fast 50 Awards

Tijdens de Deloitte Technology Fast 50 Awards wordt de lijst van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven uit Nederland bekend gemaakt. Tussen de winnaars zitten zowel publieke als private bedrijven. Deze lijst wordt samengesteld door Deloitte Touche Tohmatsu Limited.

Wie is Nova Incasso?

Nova Incasso is een incassobureau dat gespecialiseerd is in het incasseren van openstaande vorderingen voor zowel bedrijven als particulieren. Bij Nova Incasso vinden wij dat opdrachtgevers geen kosten horen te maken voor het incasseren van hun openstaande vorderingen, daarom hanteren wij kosteloze incasso. 

Dit houdt in dat de opdrachtgever geen kosten maakt voor het uit handen geven van een vordering in de buitengerechtelijke fase.

Wat heeft Nova Incasso te maken met technologie?

Een manier waarop Nova Incasso zich onderscheidt van haar concurrentie is dat wij onze eigen ontwikkelde incasso-software gebruiken om het proces voor onze klanten zo gemakkelijk en fijn mogelijk te laten verlopen. Daarnaast stelt het ons in staat om onnodige handelingen te automatiseren. 

Wanneer een dossier bij Nova Incasso in behandeling wordt genomen is de opdrachtgever het grip op het dossier niet kwijt. Door middel van het online portaal blijven de opdrachtgevers op de hoogte van hun dossier. 

Naast dat onze opdrachtgevers de voortgang kunnen inzien, kunnen zij ook gebruik maken van andere functionaliteiten. Zo kunnen er onder andere verschillende notificaties worden ingesteld, maar ook is het voor hen gemakkelijker om nieuwe dossiers in te dienen en kan er gebruik worden gemaakt van onze aanmaning-generator voor het genereren van juridisch correcte aanmaningen in eigen huisstijl. 

Bovendien kan er geïntegreerd worden met andere systemen zoals boekhoudpakketten en CRM systemen om zo efficiënt data uit te wisselen. Nova Incasso maakt gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen.

Back To Top