“Mijn dag is geslaagd als opdrachtgevers tevreden zijn en er resultaten worden behaald.” – Werken bij Nova Groep Skip to content

Mijn naam is Esmee en ik ben mijn werkzaamheden begonnen bij Nova Incasso. Nadat ik een aantal maanden voor Nova Incasso had gewerkt, ben ik gevraagd om voor Credit Care te komen werken vanwege een nieuwe grote opdrachtgever. Inmiddels ben ik ruim twee jaar werkzaam voor voornamelijk Credit Care. Door de combinatie van deze twee bedrijven weet ik van het opmaken van facturen tot het buitengerechtelijk incasseren wat er van mij wordt verwacht en word ik blij als opdrachtgevers tevreden zijn.

Het werken bij Credit Care spreekt mij aan vanwege de combinatie software en menselijke aanpak. De hele dag door zorg ik ervoor dat onze klanten een strak debiteurenbeheer hebben. Omdat sommige opdrachtgevers gebruik maken van debiteurenbeheerders op locatie, werk ik één dagdeel in de week op locatie. Hierdoor krijg je écht mee wat er speelt in de organisatie, kan je snel schakelen met de opdrachtgever en weet je waar de behoeftes van de opdrachtgever liggen. Dit maakt mijn werkzaamheden extra leuk.

Mijn dag is geslaagd als opdrachtgevers tevreden zijn en er resultaten worden behaald. Het is deze combinatie die voor mij maakt dat ik aan het einde van een werkdag tevreden huiswaarts keer.

Bekijk alle testimonials
Back To Top