“Bij Nova Legal hangt een professionele werksfeer, maar is er ook tijd voor een grapje.” – Werken bij Nova Groep Skip to content

Mijn naam is Iris, 28 jaar en eind 2019 ben ik bij Nova Legal gestart als juridisch medewerker. In het begin heb ik erg veel geleerd over de procedures en de gang van zaken in de praktijk, iets dat ik tijdens de studie Rechtsgeleerdheid enorm gemist heb. Als juridisch medewerker voer ik secretariële taken uit, zoals het aannemen van de telefoon en het verwerken van de post. Daarnaast ondersteun ik de juristen in hun werk, door ervoor te zorgen dat dossiers op orde zijn en concepten op te stellen. Ook monitor ik betalingsregelingen, bestudeer ik wetsvoorstellen en jurisprudentie en zoek ik juridische vraagstukken uit. Tot slot ben ik eerste aanspreekpunt voor onze cliënten en help ik hen zo goed mogelijk met de vragen die zij hebben.

Nova Legal is een professioneel juristenkantoor dat denkt in mogelijkheden en graag net dat stapje extra zet voor hun cliënten. Er worden zeer diverse zaken behandeld en er valt tijdens het werk ook enorm veel te leren. Bij Nova Legal past dan ook iemand die ambitieus is en van aanpakken houdt. Jouw inzet zorgt ervoor dat cliënten uiteindelijk goed geholpen worden. Door je werkzaamheden goed uit te voeren, kun je ervoor zorgen dat je steeds meer bevoegdheden krijgt. 

Bij Nova Legal hangt een professionele werksfeer, maar is er ook tijd voor een grapje. Zo lunchen we gezamenlijk en hebben we – wanneer dat mogelijk is – geregeld een gezellige borrel. Ook word je af en toe verrast met iets lekkers of een andere blijk van waardering! 

De combinatie van al het bovenstaande maakt dat ik tot nu toe een leuke tijd heb bij Nova Legal. Graag blijf ik hier nog lang werken en groei ik nog verder door! 

Bekijk alle testimonials
Back To Top