“Binnen mijn werk wordt mij veel vrijheid geboden om zelf na te denken over de invulling van de applicaties.” – Werken bij Nova Groep Skip to content

Mijn naam is Gerhard en ik ben al een aantal jaar werkzaam als developer bij Nova Technology (eerder AVON Apps). Nova Technology ontwikkelt onder andere op maat gemaakte software voor de bedrijven van Nova Groep. Met de door ons ontwikkelde software kunnen de bedrijven van Nova Groep zich onderscheiden van de concurrentie. Onze software faciliteert een betere ervaring voor zowel onze medewerkers als de klant.

Als developer binnen Nova Technology houd ik mij bezig met diverse projecten. Zo ben ik op dit moment bezig met het overzetten van één van de applicaties naar GraphQL en Angular. Dit is een modern systeem, waarmee wij ervoor zorgen dat onze applicatie optimaal werkt.

Binnen mijn werk wordt mij veel vrijheid geboden om zelf na te denken over de invulling van de applicaties. Je hebt als developer veel invloed op de beslissingen die gerelateerd zijn aan de software, mede door de korte lijnen op de werkvloer.

Daarnaast werk ik zowel aan de front-end als back-end van een applicatie, hierdoor ervaar ik veel afwisseling in mijn werkzaamheden.

Bij Nova Technology heerst een professionele werksfeer met een hands-on mentaliteit voor het behalen van het beste resultaat. Kwalitatief goede software voor een optimaal credit management proces staat bij ons voorop. Door de korte lijntjes op de afdeling is het gemakkelijk om met elkaar te overleggen en te zorgen dat we doelgericht werken.

Wat het werken voor Nova Groep voor mij zo leuk maakt is dat je daadwerkelijk ziet hoe de door jou ontwikkelde software in de praktijk wordt gebruikt en hoe jouw werk een positieve impact heeft. Alle bedrijven binnen Nova Groep maken namelijk gebruik van onze software.

Bekijk alle testimonials
Back To Top