“Iedere dag spreek je nieuwe mensen en kom je voor nieuwe uitdagingen te staan.” – Werken bij Nova Groep Skip to content

Mijn naam is Vera en ik ben werkzaam als incassomedewerkster bij Nova Incasso. Het leuke aan het werken bij Nova Incasso vind ik de variatie op een gemiddelde werkdag. Iedere dag spreek je nieuwe mensen en kom je voor nieuwe uitdagingen te staan. De belangrijkste taak als incassomedewerker is natuurlijk; incasseren. Daarnaast voer ik verschillende werkzaamheden uit, zodat het een uitdagende functie is. Ik vind het leuk om zowel telefonisch als schriftelijk contact te hebben met debiteuren over de vordering(en) van onze opdrachtgevers en concrete betaalafspraken te maken. Ook vind ik het uitdagend om eventueel verweer van de debiteur te weerleggen en te zorgen dat de betaling alsnog binnenkomt. De werkdag is voor mij dan ook geslaagd als ik de vordering(en) voor onze opdrachtgevers heb geïncasseerd.

Er worden voor de medewerkers van Nova Groep regelmatig leuke activiteiten en uitjes georganiseerd. Dit maakt het dan ook leuk om hier te werken. Verder draag ik graag mijn steentje bij aan de groei van Nova Incasso. Het wordt gewaardeerd als je hierin proactief mee probeert te denken. Daar is genoeg ruimte voor en ik vind ik het dan ook leuk om hier deel vanuit te mogen maken! 

Bekijk alle testimonials

Back To Top