“Door de grote diversiteit in zaken, cliënten en hun wederpartijen is mijn werk heel afwisselend.” – Werken bij Nova Groep Skip to content

Mijn naam is Rianne en ik ben inmiddels al geruime tijd werkzaam als jurist bij Nova Legal. Cliché maar waar: als jurist is geen dag hier hetzelfde! Door de grote diversiteit in zaken, cliënten en hun wederpartijen is mijn werk heel afwisselend. Ik houd mij voornamelijk bezig met procederen bij de kantonrechter, in zaken op het gebied van het verbintenissenrecht, arbeidsrecht en huurrecht. Daarnaast adviseer ik cliënten regelmatig over juridische vraagstukken, of over de vraag of een gerechtelijke procedure zinvol is. In een procedure gaat veel schriftelijk, maar toch reis ik ook regelmatig met cliënten af naar de rechtbank, om ze bij te staan tijdens een fysieke zitting. Wanneer zaken van cliënten niet door mijzelf kunnen worden behandeld, omdat bijstand van advocaat verplicht is, stel ik hiervoor de stukken op. Om de online zicht- en vindbaarheid van ons kantoor te verbeteren, schrijf ik regelmatig blogs over actuele onderwerpen, of onderwerpen waarin wij gespecialiseerd zijn en waarover wij onze (toekomstige) cliënten graag meer vertellen. Naast dat de afwisseling mijn baan leuk maakt, zijn veel zaken juridisch inhoudelijk uitdagend en kan ik hier goed mijn ei in kwijt. Verder is het leuk om het contact te onderhouden met zowel cliënten als wederpartijen en andere derden. Wanneer een cliënt blij is met het resultaat ben ik dat ook en ik zet graag dat extra stapje harder voor het beste resultaat.

Bij Nova Legal houden we van aanpakken. Binnen het team heerst een professionele maar leuke werksfeer en helpen we elkaar waar nodig. Kortom: voor een uitdagende en afwisselende baan als jurist ben je bij Nova Legal aan het juiste adres!

Bekijk alle testimonials
Back To Top